Search

Girişim Otomasyon farkıyla Omron Endüktif Sensörler

Omron Endüktif sensörler, en zorlu ortamlarda bile uzun kullanım ömrü sunacak şekilde tasarlanmış ve test edilmiştir. Endüktif sensörler, endüstriyel otomasyon alanında temassız algılama gerektiren çeşitli uygulamalarda vazgeçilmez bir çözümdür. Aradığınız tüm Omron sensörleri Girişim Otomasyon’dan tedarik edebilirsiniz. Üretim süreçlerinizde kesintisiz verimlilik için size uygun olan Kompakt Endüktif Sensör, Silindirik, Minyatür ya da Kare / Blok stili endüktif Omron sensörleri tercih edin.

CNC kontrollü takım tezgahları, robotik uygulamalar, enjeksiyon ve ekstrüzyon makinaları, ambalaj makinaları, hidrolik presler, otomat tezgahları, sac kesme makinaları Omron endüktif sensörlerin vazgeçilmez uygulama alanlarıdır.

Omron E2B, E2E NEXT, E2EW, Omron E2EQ NEXT, E2A-S, E2A-4, µPROX E2E, TL-W, E2S, E2Q5, E2Q6, E2ER/E2ERZ, E2EH, E2FQ, E2FM, E2C-EDA, E2NC, E2EC, E2V-X Omron sensörleri için Gebze Kocaeli Yetkili Omron Bayisi olarak Girişim Otomasyon’a ulaşabilirsiniz.

Endüktif sensörlerde seçenek olan arayüzü IO-Link endüktif sensörler, 2 ve 3 kablolu ara yüzleri de sizlere ulaştırıyoruz. 4mm M8, 8 mm M12, 16mm M18 ve 30 mm M30 olarak size uygun maksimum algılama mesafesini de siparişinizde belirtebilirsiniz.

Omron markalı Omron E2B-M18LS08-M1-B1 Endüktif Sensör ürünü iyi fiyat ve aynı gün kargo seçeneği ile Girisim Otomasyon’dan tedarik edebilirsiniz.

***Endüktif Sensör nedir? Kendisine yaklaşan metal cisimlerin varlığını algılar. indaktif sensörler algılama alanı içerisinde bir manyetik alan oluşturur. Algılama alanı içine giren herhangi bir metal cisim bu manyetik alanı etkiler. Omron endüktiv sensör konusunda danışmanlık almak ya da sipariş geçmek isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Girişim Otomasyon Gebze, Kocaeli Omron Yetkili Bayisidir.

***Omron E2b-M12ks04-Wp-B1 Teknik Detaylar: Omron Endüktif Yakınlık Sensör. Ölçü

M12. Montaj Tipi Yarı-Floş. Algılama Mesafesi 4 M Toplam Uzunluk 47 Mm Diş Uzunluğu 30 Mm Malzeme Muhafazası Pirinç, Nikel Kaplama Çıktı Türü Pnp Operasyon Modu Bağlantı Yöntemi Kablo Kablo Özellikleri Pvc Kablo Uzunluğu 2 M Ürün 24 volt çalışır mı? 10-30 V DC arası çalışır PNP-NO çıkışlıdır. Switch, Safety, İndüktif, Optik, Barkod&Kamera, Ölçüm Sensör vb. uygulamalarınız için bize ulaşın.

#omronendüktifsensör #endüktifsensör #otomasyon #omrone2b #makinaotomasyonu #paketlememakinaotomasyonu #entegrerobotikotomasyon #omronsensör #dolummakinaları #omronyeniürün #omronsiparis #omronyetkilibayi #omron #endüstriyelotomasyon #gebzeomron #plc #servo #girisimotomasyon #girisimotomasyongebze #servomotor #servosürücü #omronbayi #omrontr #omrontürkiye #industrialautomation #omronpartner #omronagent #omronbayisi #omronturkey