Search

Girişim Otomasyon İş Ortaklarına Özel Omron Sıcaklık Sensörleri

Endüstriyel sıcaklık sensörü üretim aşamasında sıcaklığı gerekli sınırlar içinde tutmak, fazla veya az olduğunda bunun farkına varabilmek ve gerekli müdahaleleri yapabilmek için mühimdir.  Girişim Otomasyon olarak iş ortaklarımızın hattındaki birçok sürecin en kritik yeri, sıcaklığının belirli bir seviyede olması ve sürekli kontrol edilme ihtiyacıdır. Birçok sektörde sıcaklığı ölçmek, belirlemek ve kontrol altında tutmak için Omron sıcaklık sensörleri kullanılır.

Girişim Otomasyon Gebze, Kocaeli ofisinden tüm Türkiye’ye Omron E52-EL, E52-E, E52-ES, E52-E_E, E52-E_S, ES1B ve ES1C sıcaklık sensörleri siparişi verebilirsiniz. İhtiyacınız ve önceliğinize göre Omron standart ısı sensörleri, uygun maliyetli sıcaklık sensörleri ya da yüksek performans sensörlerini sizlere ulaştırabiliriz.

***Teknik Detaylar: ES1C Üstün Çevresel Direnç ve 0 ila 400°C arasında Geniş

Ölçüm Alanı elde edin. Bu kızılötesi termosensör, nesnelerin sıcaklığını ölçmek için hızlı, hatasız ve çok güvenilir bir çözüm sağlar. Çıkışı, çok sayıda sıcaklık kontrolörü ya da PLC ile çalışmasına olanak tanıyan evrensel bir 4-20 mA sinyali sağlar. İnce silindir şekli ve 500 mm mesafeli ve 80 mm alan çaplı uzun odağı ile esnek bir yerleşim. SUS gövdesi ve silikon lens 70°C’ye kadar çevre çalışma sıcaklıklarına dayanır ve IP67 denginde toz ve suya dayanıklıdır. 100 ms/% 90’lık hızlı tepki ile çabuk ölçüm. 4 ila 20 mA’lık çıkışı ile güçlü gürültü direnci. Omron ES1C-A40 sıcaklık sensörünü ve diğerlerini aynı gün size ulaştırabiliriz.

E52-E Standart uygulamalar için sıcaklık sensörleri E52-E sıcaklık sensörleri ve termokuplar çok çeşitli montaj ve bağlantı gereksinimine yanıt veren özellikleriyle hem standart hem de zorlu ortamlar için hassas sıcaklık algılaması sağlar. E52-E serisi en iyi kontrol sonuçları için uygun E5_ sıcaklık kontrol cihazıyla birlikte mükemmel şekilde çalışır. Omron sıcaklık sensörleri E52 serisini Girişim Otomasyon Omron Yetkili Bayisi olarak sizlere avantajlı fiyatlar ve stoklarımız sayesinde hızla ulaştırabiliriz. E52-EP3-250-2-B, E52-EP6-100-2-B, E52-EP6-250-2-B, E52-EP6-35-2-BG1/4G-B, E52-ETJ1-100-2-P-B, E52-ETJ1-120-2-P-A, E52-ETJS1-B, E52-ETK3-100-2-A, E52-ETK6-100-2-A ve aynı gün teslim Omron ES1C-A40 için bizi arayın.

#omronsıcaklıksensörü #ısısensörü #otomasyon #omrone2b #makinaotomasyonu #paketlememakinaotomasyonu #entegrerobotikotomasyon #omronsensör #dolummakinaları #omronyeniürün #omronsiparis #omronyetkilibayi #omron #endüstriyelotomasyon #gebzeomron #plc #servo #girisimotomasyon #girisimotomasyongebze #servomotor #servosürücü #omronbayi #omrontr #omrontürkiye #industrialautomation #omronpartner #omronagent #omronbayisi #omronturkey

Web sitemiz

www.girisimotomasyon.com

Linkedin hesabımız

www.linkedin.com/company/girisimotomasyon

Instagram sayfamız

www.instagram.com/girisimotomasyon

Blog sayfamızı takip edebilirsiniz

www.girisimotomasyon.com/haberler/

***GİRİŞİM OTOMASYON YETKİLİ OMRON BAYİSİDİR. OFİSİMİZ GEBZE’DEDİR.

omron robot, entegre robotik otomasyon, omron sensör, omron fotoelektrik sensör, fiberoptik sensör, omron yeni ürün, omron sipariş, omron yetkili bayi, omron, endüstriyel otomasyon, gebze omron, plc, servo, girisim otomasyon, girişim otomasyon gebze, servo motor, servo sürücü, omron bayi, omron tr, omron türkiye, industrial automation, omron partner, omron agent, omron bayisi, omron turkey, integrated servo motor, omron integrated servo motor, servo system, omron servo, omron servomotors, omron europe