Search

Girişim Otomasyon – Omron El Tipi Barkod Okuyucu – Yeni Ürün V450-H

Karşınızda en yeni Omron V450-H Ultra Dayanıklı El Tipi Barkod Okuyucusu! ✨

Endüstriyel doğrudan parça işareti (DPM) okuması için özel olarak tasarlanan bu amaca yönelik cihaz, sektördeki dayanıklılık ve performans ölçütlerini yeniden tanımlıyor.

⏩ Omron V450-H DPM el tipi cihaz; üretim, lojistik ve otomotiv gibi çeşitli sektörlerdeki müşterilerimizin çok çeşitli uygulamalarına uygundur. El tipi barkod okuyucu siparişleriniz ya da daha fazla bilgi için uzman GİRİŞİM OTOMASYON ekibine ulaşabilirsiniz.

#MakeitOMRON #scanner #launch #innovation

***Teknik Detaylar***V450-H barkod okuyucu, Omron’un X-Mode kod çözme algoritmalarına sahiptir. Bu algoritmalar; hasar görmüş, bozuk veya zorlu doğrudan işaretli kodların, belirgin kod çözme oranlarıyla tutarlı bir şekilde okunmasını sağlar. Girişim Otomasyon ekibi olarak sınıfının en iyisi olan bu Omron barkod okuyucuyu kullanıma hazır performansıyla çoğu uygulamada kurulum gerektirmeden, rahatlıkla sizlere ulaştırıyoruz.

WebLinkPC kullanıcı arayüzü sayesinde V450-H’nin daha karmaşık uygulamalar için kurulması son derece kolaydır. Bu sezgisel ve kullanıcı dostu arayüz, konfigürasyon işlemini basitleştirerek zorlu tarama görevleri için bile zahmetsiz hale getirir. IP65 yalıtımlı şarj istasyonu ile donatılmış bu Omron barkod okuyucu, 100 metreye kadar kapsama alanı içinde Bluetooth üzerinden sorunsuz veri aktarımı ve alımı sağlar. Kablosuz tarayıcı, tam şarj başına 50.000’den fazla tarama kapasitesine sahiptir ve gelişmiş çalışma verimliliği için dahili pil göstergesiyle birlikte gelir. En zorlu endüstriyel çevre koşullarına dayanacak şekilde üretilen V450-H tarayıcı beklentilerin ötesine geçer. Sağlam gövdesi 2,45 metreden düşmeye karşı dayanmanın yanı sıra, motor yağı ve fren hidroliği dahil olmak üzere çok çeşitli endüstriyel sıvılara ve kimyasallara karşı dayanıklıdır. Bu dayanıklı Omron tasarımı, GİRİŞİM OTOMASYON müşterilerine zorlu çalışma ortamlarında uzun kullanım ömrü ve güvenilirlik sağlar.

#omronbarkodokuyucu #barkodokuyucu #eltipibarkodokuyucu #otomasyon #makinaotomasyonu #paketlememakinaotomasyonu #entegrerobotikotomasyon #omronsensör #dolummakinaları #omronyeniürün #omronsiparis #omronyetkilibayi #omron #endüstriyelotomasyon #gebzeomron #plc #servo #girisimotomasyon #girisimotomasyongebze #servomotor #servosürücü #omronbayi #omrontr #omrontürkiye #industrialautomation #omronpartner #omronagent #omronbayisi #omronturkey

Web sitemiz

www.girisimotomasyon.com

Linkedin hesabımız

www.linkedin.com/company/girisimotomasyon

Instagram sayfamız

www.instagram.com/girisimotomasyon

Blog sayfamızı takip edebilirsiniz

www.girisimotomasyon.com/haberler/

***GİRİŞİM OTOMASYON YETKİLİ OMRON BAYİSİDİR. OFİSİMİZ GEBZE’DEDİR.

omron robot, entegre robotik otomasyon, omron sensör, omron fotoelektrik sensör, fiberoptik sensör, omron yeni ürün, omron sipariş, omron yetkili bayi, omron, endüstriyel otomasyon, gebze omron, plc, servo, girisim otomasyon, girişim otomasyon gebze, servo motor, servo sürücü, omron bayi, omron tr, omron türkiye, industrial automation, omron partner, omron agent, omron bayisi, omron turkey, integrated servo motor, omron integrated servo motor, servo system, omron servo, omron servomotors, omron europe

Omron V450-H satın almak için Girişim Otomasyon’a ulaşabilirsiniz. Siparişleriniz güçlü stoklarımız sayesinde hızla elinize ulaşacaktır.

El Tipi Doğrudan Parça İşareti

V450-H “Ultra Dayanıklı” El Tipi Tarayıcı, endüstriyel seviyede bir doğrudan parça işareti (DPM) okuyucudur ve dayanıklılık ve performans standartlarını değiştirmek için sıfırdan geliştirilmiştir.

Özellikler

  • V450-H; hasarlı, bozuk veya okuması zor olan doğrudan işaretli kodları yüksek kod çözme hızlarında tutarlı bir şekilde okumak için X-Mode kod çözme algoritmalarına sahiptir.
  • Kullanıma hazır, sınıfının en iyisi performans sayesinde uygulamaların çoğu kurulum gerektirmez.
  • WebLinkPC kullanıcı arayüzü, zorlu uygulamaların kurulumunu sezgisel ve kolay hale getirir.
  • IP65 korumalı şarj istasyonu, 100 m’ye kadar Bluetooth üzerinden veri alıp gönderebilir. Kablosuz tarayıcı ise tam şarj başına 50.000’den fazla tarama yapar ve yerleşik pil göstergesine sahiptir.
  • Tarayıcının gövdesi, 2,45 m’lik düşmelere ek olarak, motor yağı ve fren sıvısı gibi birçok endüstriyel sıvı ve kimyasal maddeye karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Sipariş vermek ya da daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz info@girisimotomasyon.com