Search

Girişim Otomasyon’dan Omron Sıcaklık Kontrolörleri

Omron dijital sıcaklık kontrolörleri kontrol panolarında ve diğer ekipmanlarda gelişmiş kontrol teknolojisi ve tasarımı ile yüksek performans ve daha fazla verimlilik sağlar.

Omron E5CCCX3A5M000OMI, Omron E5CCCX3A5M006OMI, E5CCQX2ABM000, E5CCQX2DBM000, Omron E5CCQX3A5M000OMI, E5CCRX2DBM000, Omron sıcaklık kontrolörü stoklu E5CCRX3A5M000OMI, E5CCRX3D5M003OMI, E5CCRX3D5M006OMI ve diğer tüm modeller için GİRİŞİM OTOMASYON’a ulaşabilirsiniz. Girişim Otomasyon Omron Yetkili Bayisidir. Kocaeli, Gebze, İzmit, Sakarya başta olmak üzere tüm Türkiye’ye güçlü stok ve uygun fiyatlandırması ile ürün göndermektedir.

Girişim Otomasyon aracılığı ile satın alabileceğiniz Omron sıcaklık kontrolör modelleri E5CC, E5EC, E5AC ile yalnızca 60 mm derinliğe sahip kompakt gövdeyle yerden tasarruf edin. Önceki Omron sıcaklık kontrolör modelinin %77’si kadar kısa bir gövde ile kontrolörün derinlik açısından kısıtlı olan dar alanlarda da uygulanabilmesini sağlar.

Omron E5GC modeli ile pano alanının azaltılmasını sağlayın. 48 × 24 boyutla bile şu anki değer ve ayar noktası için 10 mm’nin üzerinde pv ekran karakteri yüksekliği ve ikili ekran elde etmiştir. Bu boyut, kolayca okunabilir kompakt paneller sağlar.

E5DC-B ve E5DC modeli pano üzeri kontrolörlerle eş düzeyde çalıştırılabilirlik ve kontrol panoları içinde alan tasarrufu sağlar. Bu Omron sıcak kontrolör modeli eşsiz özellikleri, 22,5 mm genişliğindeki bir DIN raya takılabilir kontrolörde birleştirildi.

E5CC-B, E5EC-B bünyesindeki push-in plus teknolojisi yatay grup montajını kolaylaştırır. Omron push-in plus teknolojisiyle kablolama arka taraftan gerçekleştirilir

E5DC-B ve E5DC çıkarılabilir terminali sayesinde, bakım sırasında kablolamanın sökülmesi gerekmediği için montaj ve değiştirme işlemleri kolaylaşır.

Girişim Otomasyon farkı ile YENİ Sıcaklık kontrolörü Omron E5DC-B ile yerden tasarruf sağlayan 22,5 mm genişliğindeki tasarım, kablolama işlerini azaltır. Ürün serisi, push-in plus terminalli 22,5 mm genişliğindeki pano içi E5DC modelini de içerecek şekilde genişletilmiştir. Bu model, kontrol panosunda kolay kurulum için yer tasarrufu sağlamakla kalmaz; aynı zamanda kablolama işini de azaltır. Bağlanabilecek maksimum cihaz sayısı: 16.

Omron sıcaklık kontrol cihazı/Dijital Sıcaklık Kontrolörlerini Girişim Otomasyon’dan temin edebilirsiniz https://girisimotomasyon.com/iletisim/ 

• Kontrol panolarında ve diğer ekipmanlarda daha fazla küçülme ve daha yüksek performans 

• Tasarımdan montaj ve çalıştırmaya kadar her aşamada daha fazla verimlilik 

• Kontrol panosu ve ekipman kullanılabilirliğinde yeni teknoloji

Kontrol Panoları İçin Yeni Değer Kontrol Panoları: Üretim Tesislerinin Merkezi. Kontrol panolarındaki gelişmeler, üretim tesislerinde büyük bir dönüşüme neden oluyor. Kontrol panosu tasarımı, kontrol paneli üretim süreçleri ve insanların bunlarla etkileşiminde yenilikler yapılırsa kontrol panosu üretimi kolaylaşır ve büyük bir ilerleme kaydedilir. 

GİRİŞİM OTOMASYON yetkili bayisi olduğu OMRON, kontrol panolarında kullanılan ürünlerin teknik özellikleri için ortak Pano Değer Tasarımı *1 konseptinden başlayarak pek çok girişimle, kontrol panosu gelişimi ve süreçlerde yenilik sunmaya devam edecek.

Kontrol panolarında ve diğer ekipmanlarda daha fazla küçülme ve daha yüksek performans • Çeşitli kontrol panosu/ekipman boyutlarını yönetmeye yönelik çok kapsamlı seri. • Ekipman hızını ve verimini artırmaya yardımcı olan gelişmiş kontrol performansı. Tasarım, montaj ve çalıştırma gibi özelliklerde daha fazla verimlilik • Kontrol panolarının ve diğer ekipmanların tasarımından çalıştırılmasına kadar her süreçte çalışmanızı kaydeder. Kontrol panosu ve ekipman kullanılabilirliğinde yenilikler • Yüksek görünürlük için geniş görüş açısı ve yüksek kontrastlı LCD. • Ayarlanan değerleri sahada girmede iş yükünü azaltır.

Omron E5_C yüksek performans ve sadelik

Yeni nesil E5_C sıcaklık kontrolörü, hassasiyet ve kullanıcı dostu tasarım açısından yeni bir standart oluşturuyor. Beyaz IP66 LCD ekranın muhteşem kontrol performansı, kolay kurulum olanakları ve sıra dışı görüntü özellikleri, 60 mm derinliğiyle alandan kazandıran gövdede bir araya getirildi.

  • Hızlı ve hassas düzenleme: 50 ms örnekleme döngüsü periyodu süresi
  • Güç kaynağı olmadan kolay kurulum ve CX-Thermo ile sezgisel çalışma
  • Uzak mesafelerden ve herhangi bir açıdan görülebilen beyaz LCD teknolojisinin kullanıldığı en iyi kontrasta sahip ekran
  • Güvenli çalıştırma için kullanışlı alarm ve teşhis fonksiyonları
  • Zaman rölesi ve lojik çalışma fonksiyonları kullanışlılık sağlayarak PLC ihtiyacını ortadan kaldırır
  • Farklı özelliklere sahip ek modeller mevcuttur. Lütfen info@girisimotomasyon.com adresimize sorularınızı iletin, size dönelim. Ya da bizi arayın https://girisimotomasyon.com/iletisim/ 

#omronsıcaklıkkontrolörü #sıcaklıkkontrolörü #kontrolpanosu #otomasyon #makinaotomasyonu #paketlememakinaotomasyonu #entegrerobotikotomasyon #omronsensör #dolummakinaları #omronyeniürün #omronsiparis #omronyetkilibayi #omron #endüstriyelotomasyon #gebzeomron #plc #servo #girisimotomasyon #girisimotomasyongebze #servomotor #servosürücü #omronbayi #omrontr #omrontürkiye #industrialautomation #omronpartner #omronagent #omronbayisi #omronturkey

Web sitemiz

www.girisimotomasyon.com

Linkedin hesabımız

www.linkedin.com/company/girisimotomasyon

Instagram sayfamız

www.instagram.com/girisimotomasyon

Blog sayfamızı takip edebilirsiniz

www.girisimotomasyon.com/haberler/

***GİRİŞİM OTOMASYON YETKİLİ OMRON BAYİSİDİR. OFİSİMİZ GEBZE’DEDİR.

omron robot, entegre robotik otomasyon, omron sensör, omron fotoelektrik sensör, fiberoptik sensör, omron yeni ürün, omron sipariş, omron yetkili bayi, omron, endüstriyel otomasyon, gebze omron, plc, servo, girisim otomasyon, girişim otomasyon gebze, servo motor, servo sürücü, omron bayi, omron tr, omron türkiye, industrial automation, omron partner, omron agent, omron bayisi, omron turkey, integrated servo motor, omron integrated servo motor, servo system, omron servo, omron servomotors, omron europe