Search

Omron Fotoelektrik Sensör – E3JK ve E3Z Serisi

Omron fotoelektrik sensör kırmızı led polarize 6m AC/DC E3JK-RR12 2M ve Omron fotoelektrik sensör kırmızı led şeffaf nesne 2m E3Z-B82 2M acil ihtiyacınız varsa gün içinde size dönüş yapabiliriz.  Bize hemen ulaşın info@girisimotomasyon.com

 

OMRON E3JK Uzun algılama mesafesine ve tüm besleme gerilimlerine sahip fotoelektrik sensör

Yeni nesil, kare boyutlu E3JK ailesi önemli ölçüde gelişmiş algılama performansı ve kullanım kolaylığı sunmaktadır. Ailede 24–240 VAC gerilim beslemeli modellerin yanı sıra PNP/NPN transistör çıkışına sahip modeller de yer almaktadır.

-Tüm modeller için yüksek güçlü ve görünür kırmızı LED, kolay hizalama ve uzun mesafe algılamaya olanak tanımıştır

-Parlak gösterge LED’leri çok uzun mesafelerden dahi görülebilir

-En iyi fiyat-performans oranı

-Kırmızı LED ve kızılötesi LED içeren mevcut modeller

 

OMRON E3Z Kompak plastik gövdeli genel amaçlı sensörler

Mükemmel performans-ebat oranı için kompakt gövde boyutları ve yüksek güçlü LED ve standart uygulamalar için en iyi değer-performans oranı.

-Kolay hizalama için minimal optik eksen kayması

-En yüksek su dayanımı için IP67 ve IP69K

-En yüksek gürültü bağışıklığı için yoğun koruyucu kılıf (EMC)

-Yüksek mekanik direnç için çoklu kalıp muhafaza

 

Girişim Otomasyon ve Omron iş ortaklığı sayesinde hızlı ve özel fiyatlı Endüstriyel Otomasyon ve Elektronik komponentler satın almak isterseniz size uygun çözümlerimiz için bizi arayabilirsiniz +90 262 641 90 06 Ya da randevu alın, sizi biz yerinizde, fabrikanızda ziyaret ederek, size özel çözümlerimizi sunalım.

 

#omronsensör #omronfotoelektriksensör #fiberoptiksensör #omronyeniürün #omronsiparis #omronyetkilibayi #omron #endüstriyelotomasyon #gebzeomron #plc #servo #girisimotomasyon #girisimotomasyongebze #servomotor #servosürücü