Search

Omron M1 Serisi lansmanı tamamlandı. Omron EtherCAT teknolojisi entegrasyonu için Girişim Otomasyon ile iletişime geçebilirsiniz

En çok beklenen Omron M1 Serisi – Entegre Küresel Çözüm’ü piyasaya sürüldü. Sistemlerinizi EtherCAT® teknolojisi ile entegre ederek, esnek ve verimli makine tasarımı yapabileceksiniz.

Omron M1 serisinin çeşitli bileşenlerin yapılandırılmasını sağlayarak süreci kolaylaştırır. M1 Entegre Küresel Çözüm EtherCAT® üzerinde sistem entegrasyonu, sizi makine tasarımının daha esnek ve daha yüksek verimli olduğu, yerden tasarruf ettiği ve yazılım aracıyla entegre konfigürasyona sahip olduğu aşamaya götürür.

Omron M1 EtherCAT® entegrasyonu özellik ve faydaları:

-OLV ve CLV’de IM ve PM motor kontrolü (0Hz’de %200 tork).

-OLV/CLV’de IM, CLV’de PM için tork kontrolü

-Hız, Konum ve Vites işlevi

-Esnek EtherCAT yapılandırması: Standart ve Halka topolojisi

-Dahili 1 kodlayıcı / darbe sayıcı girişi

-Güvenli Durdurma 0 (STO SIL3 PLe) kablolu ve FSoE

-Enerji tasarrufuna özel işlevsellik

-M1 STD dahili Modbus ve M1 ECT dahili EtherCAT

-PC yapılandırma aracı: Sysmac Studio IDE

-Toz ve neme dayanıklılık için kaplamalı PCB

-10 yıl 7/24 Bakım Gerektirmeyen çalışma

-CE,UKCA, cULus, KC, RCM ve RoHS.

***EtherCAT teknolojisi genel teknik detaylar:

EtherCAT (Ethernet for Control Automation Technology) bir Ethernet tabanlı haberleşme protokolüdür. EtherCAT, bugüne kadar en iyi endüstriyel ağ olarak kabul edilen açık endüstriyel gerçek zamanlı ve deterministik bir ethernet Fieldbus standardıdır. EtherCAT, kontrol ve sistem mühendisleri ve makine kontrol çözümleri için; sağlam, yüksek hızlı gerçek zamanlı bir ağ olarak giderek daha popüler hale gelmektedir.

***GİRİŞİM OTOMASYON YETKİLİ OMRON BAYİSİDİR. OFİSİMİZ GEBZE’DEDİR.

#ethercat #omronethercatentegrasyonu #omronethercat #omronm1serisi #omronrobot #entegrerobotikotomasyon #omronsensör #omronfotoelektriksensör #fiberoptiksensör #omronyeniürün #omronsiparis #omronyetkilibayi #omron #endüstriyelotomasyon #gebzeomron #plc #servo #girisimotomasyon #girisimotomasyongebze #servomotor #servosürücü #omronbayi #omrontr #omrontürkiye #industrialautomation #omronpartner #omronagent #omronbayisi #omronturkey #integratedservomotor #omronintegratedservomotor #servosystem #omronservo #omronservomotors #omroneurope