Search

Omron Yeni Fiberoptik Sensör Anonsu

Endüstrinin ilk dual input özellikli fiberoptik amfisi E3X-MZV’yi sunmaktan gurur duyuyoruz, hem de uygun maliyet ve problemsiz teslimat süreleri ile! E3X-MZV kullanarak iki adet fiberoptik sensörü tek bir amfiye bağlama şansını sunuyoruz. Bu sayede amfi maliyetini ve panodaki ayak izini azaltabilirsiniz. Aynı zamanda iki ayrı çıkışı, PLC’ye iletmeden önce hazır AND, OR, XOR gibi lojik operasyonları ile yönetebileceksiniz.
Omron Fiber Optik Sensör siparişi vermek isterseniz Girişim Otomasyon Omron Yetkili Bayi olarak bizi arayın. Tecrübeli sensör uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.
Girişim Otomasyon olarak güçlü teknik altyapımız, yenilikçi bakış açımız ve müşteri odaklı yaklaşımımız ile endüstriyel otomasyon alanında hizmet vermekteyiz. Omron Türkiye’nin en yeni ürünleri, endüstriyel malzeme satışı, servo motor, PLC, Makina Emniyet Ürünleri, Emniyet Rölesi, Makina Emniyet Işık Perdesi, Omron sensör kablosu, açılı sensör kablosu ve daha birçok endüstriyel otomasyon ürünlerini Omron yetkili bayi olarak sizlere ulaştırmaktayız. Sipariş vermek için hemen arayın.