Search

Paketleme Makinelerinde Doğru Sensör Seçimi – E3S-DC Yüksek Performanslı Renk ve Baskı İşareti Sensörü

Paketleme makinelerinde doğru sensör seçimi, güncel sensör teknolojilerinin karşılaştırılması ve sizin paketleme makinanıza en uygun Omron sensör çözümü için GİRİŞİM OTOMASYON’a ulaşabilirsiniz. Yeni nesil Omron IO-Link sensörlerin avantajlarını hattınızda değerlendirerek rakiplerinizden bir adım öne çıkabilirsiniz.

Omron E3S-DC Yüksek performanslı renk ve baskı işareti sensörü hem standart hem de zorlayıcı uygulamalar, özellikle de ambalajlardaki baskı işaretlerinin algılanmasının gerektiği uygulamalar için güvenilir renk işareti algılaması sağlar. Omron kontrast fotoseli ile baskı işaretleri tanımlanabilir ve en küçük renk ve kontrast farkları ve özellikleri güvenilir şekilde algılanabilir. Omron E3S-DC, hafif renk farklılıklarını ayırt etme kabiliyeti, 50 μs hızlı tepki süresi, 9 belleğe kadar blok değiştirme, RGB veri aktarma işlevi mevcuttur.

Girişim Otomasyon tarafından şu anda çok tercih edilen E3S-DC yüksek performanslı renk işareti sensörü, E3NX-CA yüksek performanslı renk işareti sensörü, E3ZM-V kompakt paslanmaz çelik muhafaza içinde baskı işareti algılama fotoelektrik sensörü, Omron Benek fotoseli, Omron kontrast fotoseli, Omron Mark sensörü siparişlerinizi Gebze, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve tüm Türkiye’ye Omron yetkili bayisi olarak size ulaştırabiliriz.

Birçok paketleme makinesinde kullanılan paketleme malzemesi çoğu zaman rulolar halinde teslim edilir. Bu nedenle, doğru bir şekilde kesilmesi ve konumlandırılması gerekir. Ayrıca paketleme malzemelerinin sık sık değiştirilmesi ve sürekli olarak değişen paketleme tasarımları bu uygulamada karşılaşılan bir zorluktur. Karmaşık tasarımlı veya baskı işaretiyle arka plan arasındaki kontrastın düşük olduğu nesnelerde, belirli bir görevin özel gerekliliklerine kolayca uyum sağlayacak sensörler gerekir. Omron’da yaygın olarak kullanılan paketleme malzemelerini ve en kritik tasarım ya da malzemeler için sensör gerekliliklerini değerlendirmek üzere dünyanın önde gelen paketleme makinesi üreticileriyle yakın bir şekilde çalışır. Bu ideal çözümleri size Girişim Otomasyon olarak sizin paketleme makine ve hattınıza özel hale getirip, planlayacağız.

#entegrerobotikotomasyon #omronsensör #omronfotoelektriksensör #fiberoptiksensör #omronyeniürün #omronsiparis #omronyetkilibayi #omron #endüstriyelotomasyon #gebzeomron #plc #servo #girisimotomasyon #girisimotomasyongebze #servomotor #servosürücü #omronbayi #omrontr #omrontürkiye #industrialautomation #omronpartner #omronagent #omronbayisi #omronturkey #integratedservomotor