Search

Size Özel Omron Emniyet Fonksiyonlu Gelişmiş Servo Sistemleri Girişim Otomasyon’da

Omron’un 1S Servo ürün ailesi, hareket kontrol ve emniyet özelliklerini bir araya getirerek, sizlere makinelerinizde ve hatlarınızda üretkenliği artırma, duruş sürelerinizi minimize etme ve üretimi durdurmadan müdahale ederek, yüksek OEE ile üretim imkanı sunar.

Omron servo motor ve servo sürücü satın almak için Girişim Otomasyon’u arayabilirsiniz. Yetkili bayi olarak eğitimli ve Omron endüstriyel ürünlere hakim kadromuzla Omron 1S emniyet fonksiyonlu servo motor, servo motor ve sürücüleri Kocaeli, İzmit, Sakarya, Yalova başta olmak üzere tüm Türkiye’ye ulaştırıyoruz.

Hattınızı daha yüksek verimlilikle ve daha emniyetli bir ortamda çalıştırmanıza yardımcı olalım. Sizi ziyaret etmemizi ya da size özel servo motor çözümlerini sunmamız için bize ulaşabilirsiniz.

GİRİŞİM OTOMASYON, paketleme makinalarında da Omron servo motor kullanımı ile müşterilerimize üst düzey servo motor performansı, verimlilik ve kontrol anlamında ciddi avantajlar sağlıyor. Siz de teknolojinin sunduğu yeniliklerle makinanızda farklılık yaratabilir, sektörünüzde bir adım önde gidebilirsiniz. Paketleme makineleri üreticilerini, tüm süreçlerde en yüksek üretkenlik ve verimlilik sağlayan gelişmiş Omron otomasyon çözümleriyle tanıştırıyoruz. Paketleme makinelerinde yer alan prosesleri, birimleri ve bu alanlardaki tüm çözümleri ile sektörün gelecek trendlerini ve dijitalleşmeyi “Kusursuz Paketleme Makineleri için Gelişmiş Otomasyon Çözümleri” olarak sunmaya devam ediyoruz.

***OMRON EMNİYET FONKSİYONLU 1S SÜRÜCÜ TEKNİK DETAYLAR: Hareket emniyeti fonksiyonuna sahip Omron 1S servo sürücü, makine operatörlerine ölümcül yaralanmalara karşı koruma ve daha kısa makine duruş süresi sağlar. Omron 1S serisi servo motor, 1 kw servo motor, 1,5 kW servo motor, Omron 0,4 kw servo, 2 kw servo motor omron ya da 3 kw için Girişim Otomasyon’dan alabilirsiniz.

Servo Döner Motor 95,5 Nm’ye kadar 1S motor ve Omron 1S Servo Motor 23 bit enkoder, Doğrudan motor freni kontrolü için dahili röle, Düşük aşım ve hızlı ayar süresi için iyileştirilmiş döngü kontrolü de mevcuttur.

***GİRİŞİM OTOMASYON YETKİLİ OMRON BAYİSİDİR. OMRON YETKİLİ SERVİSİ OLARAK GİRİŞİM OTOMASYON OMRON TARAFINDAN YETKİLENDİRİLMİŞTİR. OFİSİMİZ GEBZE’DEDİR.

#omronrobot #entegrerobotikotomasyon #omronsensör #omronfotoelektriksensör #fiberoptiksensör #omronyeniürün #omronsiparis #omronyetkilibayi #omron #endüstriyelotomasyon #gebzeomron #plc #servo #girisimotomasyon #girisimotomasyongebze #servomotor #servosürücü #omronbayi #omrontr #omrontürkiye #industrialautomation #omronpartner #omronagent #omronbayisi #omronturkey #integratedservomotor #omronintegratedservomotor #servosystem #omronservo #omronservomotors #omroneurope

omron robot, entegre robotik otomasyon, omron sensör, omron fotoelektrik sensör, fiberoptik sensör, omron yeni ürün, omron sipariş, omron yetkili bayi, omron, endüstriyel otomasyon, gebze omron, plc, servo, girisim otomasyon, girişim otomasyon gebze, servo motor, servo sürücü, omron bayi, omron tr, omron türkiye, industrial automation, omron partner, omron agent, omron bayisi, omron turkey, integrated servo motor, omron integrated servo motor, servo system, omron servo, omron servomotors, omron europe, omron servo motor satın al, yalova omron, izmit omron bayi, sakarya omron yetkili servis, gebze omron servo motor, kocaeli omron paketleme makinası sensör, motor, sürücü.